Franska..herregud!!

Nu undrar jag verkligen vad det är jag har gett mig in på...att börjamed ännu ett språk. Jag har ju redan engelska, spanska, tyska och portugisiska vad ska jag med franska till.. ja, det får bli en utmaning som det heter, jag kommer att få en stor sådan då detta språk inte är likt något annat språk. Man ska sjunga säger fröken. Sjunga sätta ihop ord ta bort bokstäver sätta dit en liten om det behövs fraser som inte betyder något osv...inte lätt men jag ska försöka mitt allra bästa men jag har sagt till min grupp och fröken att några läxor det tänker jag inte göra...med glimten i ögat så klart men jag hatar att traggla om jag inte kan få hjälp. Att härma ljud är inte så svårt men så ska man säga dessa härmade ord i rätt ordning och det är inte lika lätt ;))

Ses ♥

Jag har det...

Jag har nu legat och grubblat hela natten och har kommit fram till att det inte är svårt att bestämma namn på M och R s bebis. Det får helt enkelt bli: Thea eller Teodor eller Lova eller Didrik eller faaan jag hade ett till bra namn men kommer inte på det nu ...jag skulle skrivit ner det i natt som jag alltid säger att jag ska när jag får bra ideer som man glömt på morgonen...Det kanske kommer under dan jag återkommer :)

Ses ♥

Dagliga tankar

Vet inte vart jag ska börja, dagliga tankar har man så klart alltid. Men när man står på träningsmaskinen med förstelnad arm som jag gjorde idag pga min hemska vänsterarm så kanske man tänker lite mer. Jag tänker på ungdomarna som idag växer upp, hur de tänker, ibland ser man ju igenom dem och ibland låtsas man som man inte förstår eller vet fast man vet...jag vet att fler av er gör samma ;) eller så är de så jävla bra på att ljuga och jag så blåst så att jag litar på dem, men jag hoppas och tror att med ansvar växer man. Vill bara inte att det ska hända något för att man ska vakna upp. Trolig är att man som vanligt målar faaan på väggen men men.

Ses ♥