Guide Zara

I dag bär det av på en liten guidad tur som jag ska hålla i ...till där slaget i Waterloo gick av stapeln..Det jag vet är att det är ett lejon och en kulle som vi ska titta på tror och hoppas att det kanske finns ett museeum eller liknande i närheten vi får se. Jag är ingen bra guide men jag försöker, vi ska iallafall åka dit och kolla vad det är. Lite lunch tänkte jag också att vi skulle äta få se om det kanske blir lite musslor...

Ses <3

Roadtrip med mor och far

Såklart regnar det som f....n när mor och far har anlänt. Men vad ska man göra det går ju inte att påverka vädret. Men vi tog en liten biltur bara för att se lite omgivning :) Vi åkte till Brain Alleur stavas inte så men, men. Sedan vidare till 7 fontain som är ett område men också en golfbana som är stängd. Vi kollade bara in för det var en bom som gjorde att vi inte kunde åka in. Sist åkte vi in men fick smila oss ut och se ut som att vi hörde till klubben ;) vidare till Uccle där vi kollade lite, ett ganska trvligt område. Vidare till vad vi trodde skulle vara Waterloo golf... Men vi hittade ingen klubb, letandet går vidare. Nu har jag laddat ugnen med cola och honungsglacerade kotlettrad, får vi se om den kommer att smaka om en stund. Ses ;)

Kväll I Waterloo

Denna dag har gått så fort. Tränade i morse lite rumpa och mage...måste bli snygg till sommaren.sen åkte Moa och jag och storhandlade det tog en stund ! Efter det var det dags för storstädning. Mamma och pappa kommer i morgon så det måste ju vara fint här när de kommer. Sen kom Peter hem och vi åt en fet biff till middag. Nu slökollr vi tv och är lite tötta sen i år då vi vandrade på gatorna i Paris. Ses ;)