Gymtanter...

Herregud nu har jag blivit sådär irriterad igen på gymmet eller rättare sagt gått och retat upp mig på småsaker... Vissa tanter och då menar jag tanter för det är man om man kommer i myspys,lofers och sitter vid en och samma maskin och läser med läsglasögon...man kan väl förfan inte sitta och ta upp en maskin i 20 min och inte ens ta i. Inte nog med att det finns någon det finns fler likadana. De är inte svettiga när de går där ifrån, utan går in och tar på sig kläderna och går där ifrån. Förstår inte, men det behöver man kanske inte. Blir bara lite frustrerad när de tar maskinerna. Nu har jag fått avreagera mig så det känns bra ;))

Ses ♥

Hade de sett ut så här då hade det varit ok :))))


Gräsänka

Ikväll och i morgon...så nu blir det ännu en sömnlös natt. Eller jag sover lite med ena ögat öppet ;) Tur man har dotra i sängen annars skulle den vara så stor. Idag har jag inte gjort någonting utan bara tagit det lugnt, tvättat lite och tränat. Moa ser inte riktig klok ut med sitt öga... Hon som ska till Le You (nattklubb) i helgen och titta på en svensk DJ som heter typ Tim någonting, hon är inte så glad över sin nya sminkning :)
Här kommer en liten bild på Moa...Kolla högra stirrögat för att kunna hålla upp vänster.

Hon ser ut som en boxare ;)))

Ses♥

Tavlor = Hål i väggen = Dyrt

Det är så att jag vill sätta upp tavlor men det är betong i hela huset så det går inte så bra. Eller man kan sätta upp små saker med små spikar då dessa inte gör så stor förstörelse och små spikar lixom glider in i betongen utan att lämna en kaka brevid. Har pratat med några som bor här och det finns "handyman" som kan komma och fixa men då ska de ha 5-10 euro per hål det kan dom stoppa upp, kan väl inte betala en hundring per hål... men vi får väl se, det är ju några hyllor och lite annat som ska upp...Har även hört historier om att hyresvärdarna kolla hela huset med lupp och så får man fixa hela huset med målning och allt annat. Vi får väl överväga vad vi vill få upp på väggarna.

Ses ♥