Migrän...

Ja då har denna hemska åkomma drabbat mig igen...nu är den över, men det började i går på gymmet, kände mig lite down men det kan man göra. Var hemma och efter middagen slog det till, tog en citodon men det hjälpte inte. Gick och la mig, sov hela natten men vaknade med ett tryck bakom höger öga..inte kul. Vaknade ju till vid 5 då Emil och Peter fixade eftersom de skulle till flygplatsen, gick upp och tog en naproxen...ingen verkan...sov en stund...ingen verkan...kunde inte gå och träna utan låg i sängen raklång till klockan 10.30 inte normalt för mig men det var bara att ligga kvar. kände då att det nog var på väg att ge sig. Kaffe och en macka och sen var jag människa igen.
Senare var jag och Birgitta och köpte choklad till studenten. Åkte ifrån butiken när jag började må illa av all provsmakning :))
Pojkarna som har landat på Rhodos verkar mycket nöjda har fått ett rum med havsutsikt. Hoppas att de får en kanon vecka :))

Ses ♥

Ärenden och Frissan

Har idag tränat men var så j...a trött idag , kan bero på att det är 30 grader här i Waterloo. Träningen blev lite lidande orkade bara köra dryga timman i dag brukar vara duktigare men det e ok. Efter en liten combad frukost/lunch åkte jag och fixade lite saker till studenten smått och gott. Sedan hade jag sett ett ställe där man kunde göra slingor...jag tänkte jag stannar och beställer tid till nästa vecka, men det slutade med att jag gjorde direkt då det var promotion på slingor så det kostade bara 24 euro...och blev riktigt bra. Det som var komiskt var att hon frågade om jag ville ha balsam och jag tänkte ja... det var det dyraste balsamen i min levnadstid, 8 euro för balsam...jag log lite och tänkte att nästa gång kan jag balsamera hemma:) klippningen och föningen gick på 36 så hela kalaset slutade på 77 euro jag tror inte jag har klippt mig så billigt på 20 år :) skojar inte!! Jag får domen när Moa kommer hem hon är alltid ärlig och säger om det är bra gjort. Nu hemma och ska hjälpa sonen att packa då han åker till Rhodos i morgon bitti med en kompis.

Ses ♥


Golf i kvadrat

Hej hopp hela helgen har gåtti golfen tecken, dock har jag själv bara puttat en del men vi har varit och tittat på golf, på Waterloo royal golf club där det har spelats challangetourspel. Igår gick vi med två hål med en boll och då bestämde vi oss för att vi i dag skulle gå med någon av svenskarna och det gjorde vi. Mikael Lundberg gick vi med och han spelade med en kille som hade hemma bana så han kom från Belgien. Vi gick med i 16 hål och vi fick se blandat spel allt från eagel till dubbelboggie..... De slår väldigt långt förstår man när man går med man ser inte riktigt det när man ser på tv. Kul var det. Nu sitter vi i våra härliga solstolar (tack Birgitta) och njuter med ett glas rött det är ju faktiskt söndag :)) Ses :)