Extra mamma

Herregud vad tiden gar....har nu varit extra mamma till tre barn eller tva ungdommar och ett barn i fyra dagar, det ar inte sa enkelt, jag trodde jag kunde eller rattare sagt man e otranad och har inte haft sma barn pa manga ar ;) De har skott sig bra och vi har faktats, brytit arm, lekt med lego, spelat spel och en massa annat. Jag har fixat lunch till dem pa mornarna da de inte far lunch pa skolan har i Usa. Gjort som ett litet paket varje morgon med smorgas, oboy, snack och appelbitar. Ikvall kommer L hem och det blir som vanligt. Jag ar glad att jag inte har sma barn da jag tror att jag ar ganska trakig att leka med.....ar inte bra pa att faktas!
Obs jag har inte svenskt tangentbord sa det kan se lite tokigt ut nar ni laser!
Ses ♥

USA

Jag har nu efter en fruktansvard resa inte for att det var problem utan for att det ar mycket jobbigt att resa langt...anlant till L och A.  Jag forstar inte att jag kunde bo och resa till Brasilien i 4 ar med tva sma barn!! Men jag var ju 10 ar yngre det kanske beror pa det :) Jag maste saga att jag gillar Usa mer an vad jag trodde att jag skulle, vanliga manniskor och ett trevligt klimat, det ar varmt och valdigt fuktigt har i North Carolina. Har idag shoppat lite ditt och datt men vad kommer jag visa senare :)
Ses ♥

För det är ingen vanligdag för det....

Ja idag fyller jag år...jag vet inte riktigt om man ska fira eller sörja. man blir ju inte yngre precis men man blir förhoppningsvis visare :) Dagen började lite i går kan man säga när Peter ringer hem och är i upplösningstillstånd, som han alltid är när jag fyller år ;) Han var på Hermes butiken och skulle köpa ett armband men han fick inte öppetköp och det är ju en förutsättning tycker även jag då det kanske inte blir rätt med färger eller storlekar och allt som kan bli galet så han sa, det är enklare att du köper själv...har hört den förut;)))
I morse sjöng de så fint och Moa hade fixat en kanonfin korg med massa oljor och krämer och ansiktsmasker, undra om hon tycker jag börjar att se gammal ut... nä hon är nog bara snäll ;)) Ikväll blir det tårta och ett glas vin, skön combo tycker jag.

Ses ♥