Glad

Hej hopp idag är en mycket bra dag :) har städat hela morgonen och när man gjort det känns det väldigt bra. Har skurat golv och allt. När man har gjort det blir man såhär glad

Jag vill också visa min fina cykel som nu har använts helaste tre gånger...idag var det lite svårare att dra runt men jag har kämpat. Nu har jag ju städat hela morgonen och då fick knät jobba.... Ska ju till min kino i eftermiddag så jag får ju inte vara helt förstörd.

Idag är det sju (7) veckor sedan jag gjorde min operation och jag tycker nog att mitt knä börjar bli riktigt fint då jag i början var riktigt rädd  då jag tittade på mitt knä och trodde att jag skulle gå omkring med en korv på knät.
Peppar peppar så ser det så bra och fint ut :)

Ses ♥

Bike

Jag är så glad idag då jag gick på promenad i morse med Gucci och vi var ute i 20 minuter det var skönt . Här blåser det som bara den idag så jag får hålla i mig när jag e ute :)
Har även cyklat på min cykel idag och det gick helt utan problem idag kände ingenting....var som att jag cyklat hela mitt liv.... Eller jag cyklade en stund så att det inte skulle gå sönder, alltså knät. Om en stund ska jagiväg och fika och då ska jag gå ner till stan för första gången. Utmaning!!!
Ses ♥

Champagne

I helgen och mån-tis är det lov :) alla utom Emil....han jobbar alltid när vi andra är lediga. Det som är jobbigt när man bor i ett land som är litet och har många invånare är att alla har ledigt samtidigt och att det blir kaos.... Köer och olyckor och annat skit. Men min kära man är också ledig så jag tror vi tar med oss  familjen och åker ner till Champagne och provar lite god sådan samt bunkrar inför sommaren. Det finns väl inget som är så gott som väl kyld champange en varm sommardag :) Jag älskar verkligen denna goda dryck, det är konstigt för jag är inte så glad i vitt vin men inget slår champagne!
Ses ♥
Frankrike blir nog utflyktsmålet till helgn :)