jul

När det jul igen...som de så vackert sjöngs av Just De för ett antal år sedan...då på den tiden flöt man bara med nu är det så att man ska styra hela alltet... eller jag försöker. Tycker att julen är otroligt mysig och rogivande men också en press att allt ska vara perkekt. Eller inte perfekt men det ska vara bra, alla ska vara glada nöjda och mätta. Jag vet ju såklart att alla i världen inte har det så men jag ser till min närhet och det är dem jag bryr mig mest om.
Tror jag är färdig med alla klappar ska bara fixa en sak till på söndag...
 
Ses ♥
 

sista

Idag har jag gjort något som jag nog hoppats få slippa...nä inte något olagligt utan jag har erkänt för A hur mycket jag väger och jag kan säga att jag kände mig som de där som är med i alla äta/må bra/bantar pogrammen på TV. Jag kände mig naken och lite ledsen att behöva säga som det var men eftersom vi har bestämt att vi ska hjälpas åt i vår med att hitta tillbaka till trivselvikten (inte extra kilon som man kan tolka detta uttryck) utan till då man kände sig snygg och oövervinnerlig... Jag kommer inte att skriva här hur mycket jag väger, inte idag ialla fall vi får se hur det blir om ett tag när vi har börjat då kanske jag vågar ;) Det är konstigt detta med vikten att det är så känsligt, jag kan säga att jag kan nog prata om det mesta är en ganska öppen person men min vikt...nope denär helig....fattar inte varför.
Annars har jag fikat hos A och senare fixat naglarna och lite annat....i morgon ska jag träffa tomten och så får vi se vad det tar hän HO HO!!!!!
 
Ses♥
 
Snygg va.....

Tredje advent

Sitter och grunnar över lite julklappar och så och inser att jag är ovanligt lugn...vet inte om det är för att jag har koll eller om det är för att jag är helt lost....vi får väl se nästa vecka då paniken bruka infinna sig som ett brev på posten. Har fixat med julkort och städningen är gjord (av Sabrina) gjort bullar. Har säkert massor att fixa med men det blir som det blir. Mannen sitter och asflabbar på kontoret M sover och jag har precis druckit kaffe och ätit en god saffransbulle....en av de sista....efter nyår är det ju operation skärpning som gäller ;)
 
Ses ♥