Tid

Har besök av mor och syster med smått :) Detta har gjort att jag inte har haft tid att skriva. Jag kommer att skriva mer när när jag får tid. Har idag varit på franska och det gick bra även om jag inte hade gjort läxan :)  mamma fick vara min privata chaufför vilket hon klarade utmärkt. Senare ska vi äta lunch någonstans ;))
Ses ♥

Golf no no..

Jag har idag sovit ganska länge ;) gick upp och ut med Gucci. Peter min älskade man både lämnade sonen och hämtade honom på jobbet idag ;) han har det bra han. Jag hade bakat tills de kom hem så en mysfrukost blev det. Efter det fick min kära make för sig att vi skulle åka till golfbanan för att han skulle slå lite, jag ville följa då det är 15 grader här idag och sol så det var mysigt ;) Väl där så bara måste ju jag prova.....det var inte skönt kan jag säga då det är mer tryck på knät än man tror, så det gick verkligen inte att slå... men putta kunde jag! Vann mot Peter så jag tror jag ska satsa på bangolf i år....och nu ska jag se fram mitt pris från mannen, gissa vad det är????????
Ses ♥

Dålig dag

Igår var en riktig skitdag...jag ville bara lägga mig ner och gråta hela tiden...jag vet att jag kommer att bli bra och det är inget dödligt med mitt ben men jag känner mig så dålig kan inte träna kan inte åka någonstans kan inte göra någonting....städa i slowmotion tvätta men inte bära upp sakerna...laga mat kan jag... men jag känner mig som om jag sitter i ett fängelse. Hela mitt liv går ju ut på att röra på mig i alla former. Faaaaaaan vad det är tråkigt att bara sitta stilla och göra ingenting.......jag kommer att bli en padda om detta forsätter.
I dag har jag varit på sjukgymnastik och när jag kom dit så sa han att jag var för tidig...fick stappla hem och vänta 5 min sen stappla tillbaka. Det enda braiga var att jag fick gå fyra promenader så 40 min promenad idag ;)))
Ses ♥