Hepp

Nu är det sommar och det med regnbesked..... Inte kul att komma till Sverige och det har regnat sen vi kom hit känns det som. Jag kommer inte vara så duktig på att uppdatera på bloggen då jag inte har något eget nät men jag lånar lite just n av syster yster :)) hoppas att ni som följer inte tröttnar och att ni vill läsa.
Har idag skjutsat ut sonen till Sävö där han ska jobba på sjökrogen där. Hämtar han om fyra dagar :))då har han ledigt några dar och så håller han på i sommar :) vi andra har kryssat ut och in då skurarna har kommit med jämna mellanrum. Peter han är i Kina och kommer hem på Fredag, Moa är i Stockholm och jobbar hon med ;) Snart måste vi laga middag här för jag håller på att hungra ihjäl.
Ses ♥
Här är vi nu :)

Sommar

Hejsan har varitt dålig på att uppdatera, förlåt. Har varit på Ibiza med min söta dotter samt haft studenthelg här i Bryssel vilket resulterade med 6 inneboende ;) mysigt men också lite att göra. Jag länkar här till Moas blogg så ni kan se lite bilder från Ibiza :) jag kommer snart att lägga in bilder :)
www.yamm.blogg.se
Ses ♥

Sushi

Om det är något vi älskar i denna familj så är det sushi :) När jag bodde i Brasilien blev jag helt frälst och det med besked åt det säkert tre gånger i veckan.....lite galet men från att ha ätit det några år innan och tyckt att det var en gröt som växte i munnen till att älska så var det bara att köra :))) nu ska det sägas att det är länge sedan jag bodde där flyttade 2003 men det känns som det var igår. I Sverige har jag haft en tradition med en kompis och fd kollega att äta sushi lite då och då och det ska vi fortsätta med eller hur Kicki :) I går fick jag och Moa för oss att köpa sushi här......efter vi hade beställt det vi skulle ha blev det si sådär 60 euro....för en halvmiddag jag tog inte ens så många bitar som jag ville ha.... Så det blev inget. Men nu har jag precis gjort riset då vi ska göra sushi i kväll och äta. Mums det ska bli gott :)
Bilder kommer senare Måste göra dem först.
Ses ♥