Swea

Igår var det vårmingel hemma hos ordförande, det var en trevlig tillställning med vin och goda snittar. Ni kan tänka er ljudnivån på denna event......jag brukar klaga på att det låter högt när lärare möts men detta var nog rekord, det var tur vi kunde gå ut i den härliga vår/sommarkvällen för då stannade sorlet inte under tak utan fick åka ut i luften.... det finns alltid massor att prata om och det är alltid mycket trevligt. Ett bra sätt att nätverka samt träffa nya människor. Efter att vi hade småprtat och ätit gick jag och två vänner hem där ifrån det var en trevlig och skön avslutning på dagen.

Ses ♥

Ny vecka

Nu har denna månad snart tagit slut och nu så har även alla ledigheter tagit slut, Peter sa lite retsamt; hur i herrans namn ska man orka jobba 5-dagars veckor.... Ja, här i Belgien jobbar man inte så mycket i maj har vi förstått det är liksom ledigt hela tiden :)) men nu har denna vecka börjat och det är tisdag även om det känns som måndag. I kväll är det möte på skolan och vi får väl se hur det går. Har idag varit hos frisören och det blev bra tycker jag ;) lite klipp och fix så känner man sig som ny ;) kanske kommer bild senare. Nu ska jag fixa tvätten ...blä så tråkigt men annars blir det inte gjort.

Ses ♥


Sommar och värme

Tycker väldigt mycket om sommaren men jag vet inte riktigt vad det är med sommaren som gör den så härlir, jag tror att det är ljuset värmen och grönskan som gör att man får liv igen. Att vakna på morgonen och det är ljust...ibland vaknar man för tidigt men det gör inget. Att höra fågelkvittret genom det öppna fönstert som släpper in svalkande bris är också otroligt härligt. Det enda som jag nu saknar här i Belgien är att vakna upp med havet. Jag längtar så jag kan dö att få vara på landet och vara nära havet och dess kluckande.
Ses ♥