Minusgrader

Ja ni läste helt rätt imorse när jag skulle köra M till högskoleprovsskrivningen fick jag skrapa bilen....inte så lätt när man inte når framrutan...hur tänkte de här!  Kallt och minus en grad inte så mysigt...mörkt var det också. Väl hemma i gen så skalade jag apelsiner och fixade med plommon och lite kiwi sen blev det god juice i vår maskin :) en riktig energiboost på morgonen. Har även varit en sväng till affären...beställning från sonen. Om några timmar bär det av hem mot Sverige då det är lov nästa vecka för M, inte för E men vi ska till Linköping och gratta på tisdag har vi tänkt :) 
 
Ses ♥

Kaffemaskin

Jag vill ha en riktig kaffemaskin.... jag vet att man ska säga kan jag be och få men jag tror inte att det hjälper... men det är så att min kaffebryggare har börjat att ge med sig, vi har kört konstgjord andning nu ganska länge ;) klapp och ättiksavkalkning och klapp igen och så har vi hållt på i snart två år. Kaffet håller sig inte varmt i kannan, så man kan bara göra så många koppar man ska ha för annars är det micron som gäller....inte så kul.
Så nu har jag bestämt att JULTOMTEN (läs Peter) ska komma med en, bra va! Alla blir glada!
 
Ses ♥
 

Nöjd

Fick just ett samtal från Brasilien, min man ska på skoaffär åt mig och dotra :) så nice... Dagen har annars varit bra, trots att jag inte gjort franskaläxan :) klarade mig på de delar jag gjort. Var senare och gjorde naglarna de är nu så fina och fräscha. Städsaker har inhandlats då huset i morgon får påhälsning från städpatrullen 😃 
Snart ska jag gå och lägga mig ska bara fixa lite....det måste ju vara fint tillS i morgon :)
 
Ses ♥