Trött

Igår kände jag att jag började få ont i halsen och att jag började få ont kroppen.....inte bra tecken då jag väldigt sällan blir sju på riktigt. Jag kände att orken liksom inte fanns där. Gårdagen har jag tillbringat med C, då han inte ville gå på bio utan hellre ville åka till Best buy så gjorde vi det. Föreslog att vi skulle äta lite lunch men nope C ville åka hem och äta så det gjorde vi :) efter det kollade vi på ett program om vägglöss, inte roligt....C ville senare att vi skulle gå på lössjakt 🐛 men jag avböjde :)) idag har jag inte heller varit på topp... Var uppe med tuppen och skickade A till Washington. Nu blir det lite häng och senare middag. 
Tänker fortfarande på jackan.....
Den är väldigt fin, jag har problem att få upp bilder här på den men på min timeline på FB kan man se en bild på den.
 
Ses  ❤

Michael Kors

Har hittat två olika skinjackor båda är från Mk och är ursnygga, frågan är nu om jag ska ta den med krage eller den utan??? Känslan är att en jacka med krage (lite mc stuk) är lite tuff medans den utan krage är mer elegant....herregud dagens I-landsproblem......
Hjälp mig vilket är snyggast?
Ses <3

Victora Secret

                                                      
Jag var på den butiken idag för andra gången. Jag måste säga att jag blev väldigt glad är jag började titta och en tjej kom fram till mig och var så trevlig och frågade om hon kunde mäta mig så att jag skulle hitta rätt :) hon mätte och då var det ju enklare att hitta i lådorna. Jag köpte två super snygga läs sexiga Bhar som jag känner att jag kommer tycka om och att de sitter som de ska. Bilder kommer ;))
 
Ses ♥