10.2

Jag har nu gått ner 10.2 kilo sen jag började leva eller rättare sagt började att äta bättre :)  Kan säga att det är så kul att det blir resultat och att man kan äta och gå ner i vikt...jag har ju typ provat allt och lite till men har alltid  gått ner lite och så upp igen. Har nu kört soppor i fem veckor och har sen två veckor ätit mat enligt viktväktarna och jag kan väl säga utan att ta i att jag har överkonsumerat det mesta ;))) mat är ju så gott men man behöver faktiskt inte frossa i allt man ska äta. Har även idag varit på mitt första styrelsemöte med Swea, lite lunch och prat. Herregud det kommer bli intressanta möten framöver ;)
I morgon blir det en tur in till Bryssel med mamma så vi kan flanera och äta lunch :)
 
 
Ses♥

Mammi

Är här och vi myser i stora lass. Promenerar och pratar och äter lite i mellan. Har varit på marknad i dag men det var inte så mycket då det snöade igen här i Waterloo... Om en stund ska vi åka till Atomium som är ett landmärke här i Belgien ska bli kul, mamma var där för en massa år sedan.
Ses

hemma

Nu har ordningen återställts. Jag är hemma och Peter reser ;) Har varit på Teneriffa och det var verkligen mysigt, vi solade badade och åt goood mat. Varje morgon var det promenad innan frukost det var så otroligt vackert att gå längs kusten.
 
 
Sen var det bad och sol och steka fläsk. Stället vi bodde på var mysigt och väldigt bra. Restaurangen var bra och superbillig :) men vinet smakade vinäger så det blev inget vin...
 
Här är poolen och den var också bra.
Jag kommer fixa bilderna som jag tog men det kommer när jag vet hur jag ska föra över dem. Hemma och i dag
var det invägning jag hade loosat 0.9 denna vecka och jag är mycket nöjd då jag vet att det kan bli bakslag när man börjar äta mat. Jag signade upp på Viktväktarna i onsdags så tre månader blir det som minst sen får vi se.
 
Ses