sjuk

Eller nått... kan inte riktigt säga att jag är sjuk men jag har ont i halsen på ena sidan...lite ont i kroppen känner mig svag, känns inte som jag lixom. Tränade inte igår men cyklade 45 min på motionscykeln även om hela underredet var avdomnat så var det skönt att göra något. Sen låg jag hela dagen. Idag har jag struntat i franskan då jag kände mig trött och halvsjuk men jag åkte till skolan och hade min lektion ;) det är alltid lika kul. Har sökt en tjänst på skolan till nästa år som HK lärare hoppas att jag får den skulle vara så kul eftersom jag nu pluggar till den samma. Vi får se. Peter är i väg och det är tråkigt. Ska väl göra lite mat till ungdomarna lite senare. Själv äter jag soppor och ler.
Ses ♥
 
 

-2.2

Ja, det är inte graderna utanför som jag refererar till utan det är så mycket jag gått ner den sista veckan. Är så sjukt glad och det känns som att den här soppdieten kanske ger mig en nystart trots allt. Meningen är ju som sagt att få en kickstart och att krympa min matsäck som troligen rymmer mat för en hel familj om man skulle kollat på insidan. Har ju en aptit och älskar mat som få.....men men. nu ska det bli ordning på tant Zara, vem har sagt att man inte kan få en gammal hund att sitta. Jag har även minskat 2 cm i midjan vilket är skönt.
Jag och A med två döttrar åker till Teneriffa på lovet och det ska bli väldigt mysigt. Vi ska sola, bada och bara mysa.
 
 
Ses ♥
 
 

Baka

Jag kan kalla det tortyr...har nyss bakat en sockerkaka som alla kan äta utom Zara för hon får pulver....kul NOT.
Igår gjorde jag Gino, det börjar likna självplågan detta jag gör för att testa mig själv och jag har klarat mig från att ta. Annars har vi idag försökt bona golv...haha vilket skämt. men lite finare tror vi att det blev men det känns som vi kommer bli förgiftade av den olja vi hade på, luktar som bara den. Har även införskaffat ett par nya helt vita golfskor ;) såååå snygga  och kommer att användas flitigt i vår.
 
Ses ♥