Halloween

Ja, idag så är det dags för alla barn att komma och få godis....jag har köpt i år för att ha till de små som kommer 😜😱 . Alltså jag tycker inte om sånt men vad gör man inte. 
Vi var på wallabi och de hade smyckat fint.
annars här hemma har vi haft mysigt med vänner här. Men i går blev både jag och Peter magsjuka eller något vi båda två var som två spöken hela dagen. Det började med att jag ringde återbud till Ptn men tänkte att jag skulle träna senare.... Men bara en stund senare ringer peter och säger att han är påväg hem för han mår skit..💩 från den stunden låg vi i alla fall och jämrade oss och tyckte synd om oss själva, inte så kul för Moa de blev inte något gjort den dagen inte mat inget.... Men mår lite bättre i dag tror jag. 
🎃🎃🎃🎃👻👻👻👻
hoppas det kommer lite barn i dag annars får vi äta upp allt godis själva 😍
Inte så stark 😢
Ses ❤️
 
 

Gäster

 
 
I dag kommer det att bli väldigt mysigt att få lite främmande 😛 familjen Lublin kommer i natt ja faktiskt, typ vid 23 i kväll landar de..Peter får hämta jag fixar lite mys. Moa och Guccci kommer också i dag det är så mysigt nu är det bara Emil som ska komma också. Jag känner mig urvig idag vill liksom inte lämna soffan.....men det måste jag väl snart. Ska fixa lite innan alla kommer. 
Här ligger jag och soffar mig...
Har haft en hiss kille här som bytt oljan i hissen det skulle ta minst fem timmar sa de men han var klar efter en timma bra! Han var även här itid vilket är ovanligt...här om dagen skulle en kille kolla diskmaskinen, jag satt och väntade...kom han ....nej.... Hörde han av sig.... Nej !!!!!! Jag är inte förvånad men blir glad varje gång det är positiva saker som sker.
 
Ses ❤️

Konstigt

Jag har idag varit och tränat med min PT eller Jonathan som han heter, han är bra och han pressar mig så att jag inte ger upp. Jag har kommit in i en dålig period i mitt tränings/matliv......inte bra och jag vet verkligen om det men jag vet inte hur jag ska ta mig ur det......jaaaa det är enkelt när man väl bestämt sig men just nu känner jag ingen motivation att vara duktig och sköta mig. Jag vet att jag inte trivs som tjock och jag är inte där men jag känner att mitt tråkiga beteende med att äta lite för mycket och att träna lite för lite.... Inte är bra  😜 ska bli bättre nästa vecka eller om två då allt är som vanligt igen....
 
 
Ses ❤️