Träning

Idag ska jag börja mitt nya liv eller snarare gå tillbaka till mitt vanliga liv.....jag skall erkänna för alla att jag har inte varit på gymet på flera månader och jag känner nästan att jag är lite rädd att gå dit... Jag tycker ju om eller rättare sagt jag älskar att svettas och ta ut mig men jag har varit i något slags tillstånd där jag inte kunnat eller haft ork att ta tag i mitt liv men nu är denna era slut. Jag skall idag gå till gymet om en stund, ska bli så skönt. Jag vet att jag kommer ha så jävla ont i kroppen i morgon och jag längtar faktiskt efter den känslan av att känna smärtan av att ha tagit ut mig 😜 
 
 
Ses ❤️

Helg

Denna helg har varit så bra men kanske lite slö...... Har faktiskt inte lämnat soffan....jo för att hämta mat och dricka 😜 eller jo vi har rört oss lite vi var på fest i går. En mycket rolig fest som gick i western-tema vi var cowboys and cowgirls.
 
 
 
Vi var så snygga 🐴😋
 
Hegen har som sagt tillbringats i soffan och detta beror dels på att det är Ryder cup ⛳️ Och vi älskar att kolla golf på TV Men också på att jag är så trött.... Europa sköter sig ganska bra men det är spännande.
 
Ses ❤️
 
 

Sommar

Jag måste bara få säga att jag är så glad och känner ett lugn i min kropp även om den  värker rent fysiskt 😢känner att jag från och med nu kommer ta hand om min kropp och börja träna ordentligt. 
Det enda som jag nu skulle vilja ha är sommaren tillbaka..... Vi har det soligt här men värmen saknas just nu, har hört rykte om att det ska bli varmt nästa  vecka så det hoppas jag på.  Har idag promanerat i skogen med Ninni det var mycket mysigt att prata om ditten och datten och samtidigt gå av sig. Detta får bli rutin 😛
 
Här kommer bilder från sommaren
 
 
 
Lite regn också :)
Ses ❤️