Galen

Ja...jag tror att jag har blivit lite galen men jag tror också att jag skulle ångra mig om jag inte tog denna chans....jag har såhär på äldre dar blivit inbjuden att spela på den svenska senior touren D 35 skall tilläggas. Det är en tour eller ett antal tävlingar för de damer som har hyfsad handicap i golf (För er som inte vet 😁) jag fick ett mail med en inbjudan från golfförbundet, säkert ett massmail men kul ändå. Kollade runt lite och jag har ganska ok hcp i Sverige med min ålder och i regionen var jag typ bra och på min hemmaklubb var jag den damen som hade lägst hcp 😆 lite glad och lite stursk så har jag nu iallafall anmält mig till att spela min första riktiga tävling! Jag är redan nervös och väldigt stolt. Jag skall spela på Rya GK som ligger utanför Helsingborg och det ska bli väldigt kul. 
Ibland bara måste man gå på känsla....
Ps. Sofie Gustafsson  vann den första tävlingen.....
 
 
Ses ❤️
 

Hinna

Alltså jag börjar få lite panik.....vad tar min tid vägen? Eller allas tid är det bara jag som tycker att tiden bara försvinner....är det så här att tiden går snabbare och snabbare och man knappt hinner tänka efter. Jag typ längtar tillbaka till när man var liten och det inte faNNs något roligt att göra.... Eller man tyckte då att det inte fanns något. Att längta till en handbollsmatch eller en fotbollsmatch var liksom magiskt på något sätt. Nu hinner jag bara zappa mellan det samma på TV och ändå hinner jag inte. Det finns för mycket att göra. Jag känner mig lite gamal i mina funderingar och det är helt ok. Jag ska ju ändå snart dö.....om jag hinner!!!
 
 
 
Löpning är ro för själen 😹
 
Ska nog njuta lite mer 💗
 
Ses ❤️
 
 
 
 

Kackerlackor

blääääää alltså om det är något djur eller vad man ska kalla det som jag verkligen hatar. Det är ett så äckligt kryp att jag får rysningar om dem och kan knappt skriva. När jag tänker på dessa ohyra så blir jag som jag har ätit citron jag lixom mår dåligt i hela kroppen. När man hör att det har ökat i Sverige blir jag äcklad! Vad kommer de ifrån...varför finns de inne..... Vem får dem......ja inte jag i alla fall!!!
 
 
Ses❤️