Sommar

När väl sommaren skulle komma så kom den inte inte med värme och sol utan med kyla och regn.....hur kul är det. Jag har nog inte så länge jag kan minnas varit så kall och frusen på en sommar. Det blev aldrig riktigt varmt hela dagarna utan det var antingen varmt på förmiddagen med sol eller på eftermiddagen aldrid båda.... 💦☀️ 
Jag har spelat en del golf så jag har iallafall hållit mig varm.
 
 
På åda spelade vi endel.
Påväg.....⛳️
 
Här inne satt jag de flesta mornar innan solen orkade sig fram.
Ses ❤️
 

Midsommar

Herregud det var nog den blötaste och kallaste midsommar jag någonsin upplevt. Jag har under mina levnads år vilka är ganska många inte upplevt att vi hela släkten inte gått till midsommarstången i svackan och dansat. Även om inte jag dansat så har barnen och de andra gjort det.
Vin för att hålla sig varm😱
Partytält is da shit....
 
Midsommarbuffe var det så klart och ja jag tycker om gräddfil och skärgårdssill 😁
Ses ❤️
 

Touren

Jag har ju som jag skrytiga innan spelat på den svenska touren (senior D 35) i golf....eller som någon sa säg inte senior det låter bättre säg bara D 35 😀 så jag ska väl börja med det. I år hade jag bestämt mig för att prova på och känna hur det är att spela på riktigt. Och det är faktiskt himla kul.
Här var jag i Vreta kloster och spelade. Det var en riktigt svår bana men rolig.
Fick också bo hos min underbara son. Vi var ute och åt middag en av kvällarna.
Storan
Senare på sommaren var jag och spelade på Torshälla där jag spelat några gånger. Den banan låg under vatten precis innan vi skulle spela och det var ovisst om vi skulle få spela men de beslutade ändå att det var ok.....det var vääääldigt blött men kul att spela ändå.
Jag spelade med mina nya fina klubbor.....kommer mer om dem. 
Sköt helt ok resultat med tanke på omständigheterna.
Ses ❤️