Sommarlov

Nu är det snart dags, sommarlovet är på ingång och det känns så konstigt.inte på ett dåligt sätt men att jag skall åka alldelessjälv upp i morgon. Med min bästa kompis Gucci 💗 vi skall åka till Skåne sova en natt och sedan åka vidare. Det skall bli skönt att komma till landet längtar som bara den. Har inte varit där sedan i julas så jag längtar så jag nästan dör.... Längtar till lugnet till tystnade till ensamheten 😀 midsommar blir som vanligt lite kaos då alla kommer och vi blir sisådär 35 personer men gamla och små glin 😂😂😂 efter det skall jag spela på touren igen på Vreta-kloster som ligger nära Linköping så jag kommer att bo hos Emil. Något som också är så skönt och det är att jag nu är klar med min C-uppsats på hemkunskapen och med det klar.
 
 
Ses ❤️

Golfträning

Jag är snart övertränad om vi ska prata om golf....eller nej det är jag såklart inte men jag har inte tränat såhär mycket golf på väldigt länge. I dag exempelvis var vi och slog lite bollar samt tränade chippar. Det är ganska roligt! Men något jag inte kan träna är slag i bunker... Skall tillägga att jag är bra i bunkern om jag får säga det själv har aldrig problem utan slår bara och gör det jag ska. jag har en hang up när jag Chippar och det är att jag måste sätta minst en lång chip annars får jag inte sluta och det kan leda till lång träning men det brukar inte bli såååå länge 😂😂 
Idag tränade vi och hade puttningstävling 😍
Ses ❤️
 

Le Fox

Halleluja så har jag varit på en såååå fin restaurang. Min älskade make nämnde i går att vi skulle göra en utflykt som idag. Vi åkte i morse för att äta på en guide Michelin restaurang i De Panne en stad vid kusten. Jag kan säga att det var nog den absolut bästa mat jag ätit och servicen var fantastisk vinet var fantastisk allt var så där exklusivt som det skall vara på en restaurang med två stjärnor i guiden. 
 
lunchen inleddes med en vitfisksalladob som var mycket god
Sen blev det en limeskummad deeepfryed shrimp med persiljesky. Samt en laxbit med matvete och grön rom...
Efter det en fantastisk Talbot med hummersky och småräkor och primörer samt röd quinoa. Fantastiskt gott!
Efter det var det dags för en vit fisk som jag inte kommers ihåg namnet på med vildsparris och dijonäs. 
Efter det var det dags för predesert
En champagnesorbet med basilika och fänkål och syltat citronskal....behöver jag säga ett det var himmelskt.
Sedan var det dags för efterrätt som var en Romanov.
Till kaffet serverade det en kak och tårtbuffe där det var bara att välja och vraka men vid det här laget var vi mätta så det blev kaffe och lite smått.
Man kunde även välja att ta ost efter maten men det var liksom stopp 😋
dettta har varit en absolut upplevelse och denna restaurang kvalar in på min topp tre av bra restauranger i världen.
Vi kommer absolut åka tillbaka.
Ses ❤️