I kväll

I kväll skall vi i Swea vara värdar för ett otroligt stort och spännande arrangemang där en otroligt stark och inspirerande kvinna, nämligen självaste Maria Corazza Bildt skall komma och prata för oss. Det skall bli så spännande och väldigt intressant, det är absolut en av de kvinnor som jag verkligen ser upp till hon är duktig och driftig och oerhört inspirerande. Jag skall vara den som hälsar alla välkomna samt tackar efteråt....det känns ok men lite pirrigt måste jag säga.
 
Återkommer med bilder och så imorgon. 
 
Ses ❤️
 

Lögnare

Jag blir så irriterad på alla jävla så kallade kändisar eller kvinnor i allmänhet när de inte kan stå för vad de gjort......alltså de skriver hit och dit att jag har inte gjort några skönhetsingrepp eller jag har inte lyft mig MEN de vill absout inte erkänna att typ alla över 25 år har stoppat en massa jävla nålar med fillers precis överallt för det behöver man inte erkänna för att man har ju inte skurit och tagit bort osv....att stoppa in lite fillers här och där det räknas liksom inte.....så jävla trött på er som inte kan stå för vad ni gjort.
 
 Vill bara säga att ser jag ut såhär om några veckor så har jag inte gjort fillers.....
Bara ätit lite för mycket 😱😱
Ses❤️

Blä

Har under en tid varit euforisk över att ha börjat springa....har inte som ni vet kunnat på mågra dagar....igår retade Peter mig att jag inte rörde på mig och jag gick typ bananas blev så jäv,...a arg. Han märkte nog det och backade lite men det är helt sjukt att man kan bli så störd av att inte kunna träna......jag är en person som är väldigt kontrollerande av mig och då är det jobbigt att inte kunna styra själv. 👹
 
Bild från i torsdags när jag var och träffade min läkare som opererade mig.
 
Ses ❤️