Allena

Jaha då var man ensam igen....men bara till i morgon. Min älskade man är i Sverige men bara i kväll så han kommer hem till i morgon kväll. Dagen har varit helt fantastisk, med sol och ganska varmt. Vaknade i morse och det var så där härligt skirt i luften, bara 7 grader när jag och P åkte mot golfbanan för att spela match mot fam Gustavsson. Jag hade en bra känsla på rangen och tänkte att ja detta går nog....till saken hör att våra motspelare är en höghandikappare och en som har lågt så det är ganska svårt att slå dem. Men skam den som ger sig.
Samma bana som i fredags så denna får duga.
Vi startade med att ge bort tre hål....herregud jag spelade så illa att jag inte visste vilket håll jag skulle.....skärpte mig och vi läs P var starkast första nio och höll oss kvar i matchen. Sen började jag att hjälpa till och det blev riktigt jämnt in på sista hålet och det hängde på en putt....som tyvärr trillade i.....grattis till vinnarna och vi får kämpa nästa år för titeln.
Rätt schysst 18 e hål.
Lunch åts på terassen i gassande sol och njöt gjorde vi trots förlusten.
Kallt och klart imorse.
 
Ses ❤️
 
 
 

Helg

 Helg är vila och ta igen lite tid och kanske ha en Go sovmorgon eller bara mys. I vår familj har alltid helgerna varit dedikerade till idrott, hockey och handboll som barnen sysslat med. Helgerna var liksom helt fullbokade med events och man visste varje helg att det var fullt upp....älskade det och saknar det men måste erkänna att på senare år när man fått distans till det hela så är det ganska skönt att bara skrota omkring vissa helgdagar och inte gå ur pyjamasen. I morse var det ganska olustigt när vi vaknade av klockan och det var dags att gå upp....ja vi skulle spela golf och klockan ringde 06:30! Lite galet men det är ganska skönt när man väl är på banan i god tid och sitter runt 12 och äter lunch i klubbhuset, då är det värt det 😜 
 
Så här ser det ut på eftermiddagarna på helgerna 😀
Idag...kallt!
I fredags sol 😀
I går bakade jag även lite bullar.
 
Ses ❤️
 

Granskad

Jag har blivit granskad......det var ganska läskigt men också väldigt lärorikt. Jag hade i går ett möte med min chef alltså min rektor på skolan och det är alltid trevligt att ha möte eller trevligt och trevligt man känner sig lite viktig 😜 till saken hör att vi behövde prata lite om tider budget osv. Bra möte med bra utgång om du frågar mig 😃 efter en stund så säger min chef att jag tänkte stanna och vara med en stund. Sagt och gjort så var det en person som granskade mig.......hjälp tänkte jag direkt men så var jag ganska lugn ändå. Att ha lektion på engelska är ju ok men man är alltid lite osäker om man är tillräckligt bra. Hade en lektion  om  hälsa och diskussioner om vad bra matvanor är. Sedan efter det så gjorde vi faktiskt pizza, på ett hälsosamt sätt.
 
Denna bild är från förra veckan då vi gjorde fröknäcke och potatissoppa.
 
Ses❤️