Promenera

Har nu läst en artikel att det är så bra att gå på promenad. Det är bra att gå och man ska absolut inte förkasta att promenera. Självklart så är den träning som blir av den bästa träningen. Att gå till gymmet är kul i omgångar att springa kan vara roligt jag är inte där just nu men ska försöka hitta dit snart... Jag går minst en promenad om dagen i minst 60 min. Gucci är nästa alltid med om det inte är 30 grader. I sommar har jag inte använt mina löparskor en enda gång och det sjukaste är att jag skäms inte ett dugg...men jag vill vara hälsosam så det ska bli ändring...alltså jag har ju spelat golf nästan varje dag och det är en ganska bra promenad.
 
Ses ❤️
 

Beslut

Att ta rätt beslut är inte alltid så lätt...vad är då rätt beslut frågar man sig. Är det det beslut som förväntas av dig eller är det det beslut som du själv vill. Jag inbillar mig att vi tar alldeles för många beslut utifrån vad vi tror att andra ska tycka. Att vi helt enkelt lever efter vad andra tycker eller som vi tror att andra tycker.....nä nu blev det invecklat men jag menar egentligen att vi borde lyssna lite mer på oss själva och göra det vi själva vill och känner för utan att ta så mycket hänsyn till vad alla tycker. Vem är det som bestämmer och som får stå för konsekvenserna jo du bara du!!
Beslut kan vara små och de kan vara stora beroende på vart man är i livet men kom i håg att det är för dig själv du tar beslut inte för någon annan.
 
Ses ❤️
 

Ensamhet

Jag skriver om detta obehagliga ämne då jag på något sätt är rädd för ensamheten men att jag också älskar den. Jag är en person som älskar att vara i båda sammanhangen och det beror nog på i vilket humör jag är på. Att vara ensam är inte alltid tråkigt men det är nog när man valt det själv kan jag tro, om man är ensam och inte vill det är det nog väldigt smärtsamt. Jag själv skulle nog gå och dö om jag blev lämnad eller blev ensam med mig själv. Jag vet ju att jag har massa folk omkring mig men att bli sådär ensam och att det alltid är tyst skulle inte vara roligt. Däremot älskar jag att vara ensam i skogen och bara gå omkring, jag älskar att bara gå ner till havet och bara sätta mig ensam och tänka, att sätta sig framför brasan och bara titta på elden... Den typen av ensamhet är skön ensamhet. 
Jag skriver nog detta för jag känner mig lite ensam......Peter är ju i USA och Gucci svarar så dåligt på tilltal 😯😉 
Saknar denna poserande galning ❤️
 
Ses ❤️