Valborg

Ja då har man varit och firat in våren på Skandinaviska skolan, det var mysigt. Sång och ett glas rött blev det men brasan fick vi låtsas att den fanns, för den belgiska brandkåren tänkte inte ställa upp......jag tycker de skulle provat och sett om det kom någon brandbil.... Ja nu är vi hemma igen och lyssnar på hockeyn på radion. Jag har ju glömt att berätta att vi fick vår nya bil i går ;)))))) den är så fin imorgon ska jag lägga in lite bilder. Ses :)

Snor...

Jag har snor i hela hjärnan och lite till kan någon snälla stänga av all pollen i luften. Alltså blommor och träd är så otroligt vackra och blommar nu som allra mest, men det medför att jag inte kan andas och ögonen rinner samt att även snoret rinner inte så mysigt kan man säga. Min trädgård är för övrigt helt fantastisk med blommor och olika buskar och träd i alla färger.
Nu ska vi snart till golfbanan, Peter har tjatat ett tag så vi får väl åka snart ;))

Ses ♥Moa i vår trädgård :)

I hate BANTNING...

Varför är det så att allt som är gott gör en feeeet. Jag är så jävla trött på att alltid banta och äta rätt. Det kanske är så att man ska matvägra och inte äta alls, då måste man ju bli smal och jag överlever nog ganska länge på min reserv...sådär en 10 åååår skulle jag tro kan nog till och med föda några andra om det skulle behövas, det är bara att komma och karva vettja. Har nu bestämt mig för att försöka att bara tänka till när jag ska äta och att inte äta för mycket och så får vi se vad det ger för resultat, jag orkar inte hålla på, inte just nu. i bland bara försvinner all motivation och man vet inte varför??!!

Ses ♥Jag på gymet ;)