Sverige

Om några timmar åker vi till Sverige för att fira jul och för att träffa alla nära och kära :) det ska bli mysigt. vi kommer att bo på landet och jag hoppas på lite snö och kyla, här regnar det och är allmänt oskönt. Gucci ligger nu på min arm när jag skriver och det är en mycket mysigt. Vi sitter här och bara är då jag packat färdigt varit och handlat det sista samt är klar tror jag....har säkert glömt något men som vanligt så känner jag mig lugn kanske för lugn... Vi får väl se..... Peter sitter i möte han jobbar in i det sista. Men vi ska snart äta lunch tänkte jag.
 
Ses ❤️
 

Frånvarande

Jag har varit lite frånvarande på sista tiden....vet inte varför då jag skulle kunna skriva varje dag samt har tiden. Men jag tror det har varit lite dålig inspiration. Det är ju snart jul och det är en mysig tid som jag verkligen älskar❤️ Det som dock känns mycket konstigt i år är att jag ska åka hem och jag mår bra vilket är bra men jag mår ganska konstigt i sinnet eller hur jag ska beskriva.....har liksom en konstig känsla över att åka hem. Förra julen var ju som lite konstig och väldigt jobbig....jag kunde ju inte då veta vad som skulle hända men jag mådde ju så jävla dåligt fast jag inte ville erkänna det. Jag har som en känsla av att denna jul ska bli så där fantastisk och romantisk som det bara ska va så jag hoppas att jag inte haussar för mycket..... Jag vet själv att jag blir anti av mig själv och väldigt negativ av mig bara för att inte bli besviken. Nu har jag bubblat en massa skit och egentligen vill jag bara ha det mysigt och lugnt. 
 
 
Ses ❤️

Aldrig nöjd

varför är det så att man aldrig kan vara bara nöjd och glad och vara tacksam för det man har...då menar jag inte så att man måste köpa en massa saker som ni kanske tror om mig utan det är andra saker....som att jag känner mig inte nöjd om jag exempelvis tänker sätta mig med en kopp kaffe och dötitta på tv, då måste jag först göra något "vettigt" innan så jag kan känna mig nöjd.... Eller att jag vill hela tiden gå ner i vikt....vilket inte går just nu då min kropp arbetar mot mig....men jag vill gå ner och jag kommer inte bli nöjd förrän jag nått mitt mål igen. Har ju varit lite turbulent detta år men det vill jag inte ta till mig utan jag känner mig bara missnöjd med att jag inte lyckas gå ner i den takt jag vill. Det som blir jobbigt är att jag vet att de finns de som har det så mycket sämre än jag själv vad det gäller allt men ändå känner jag mig aldrig riktigt nöjd.....vet inte riktigt vart jag ska börja gräva...min egen grav kanske😜😜😱😱👹👹
 
Ses ❤️