Tandis

Har nu varit hos tandis vilket är en pers för mig...jag verkligen hatar att gå till tandläkaren. Inte för att de är dumma eller elaka eller något men jag hatar SMÄRTA vilket jag förknippar med tandis. Hade inte ett hål förrän jag var 20 fick en drös när jag väntade Emil och behövde typ omkonstruera hela munnen.. Vilket gjorde ont... Har inte haft ett hål sedan dess och ändå har jag SKRÄCK. Har nu varit där och jag som trodde jag hade en trasig eller på g trasig tand men icke det såg så fint ut, tog bort lite tandsten i vanlig ordning.
Så nu fårvi hoppas att det dröjer ett år tills det är dags igen ;)
 
Ses♥
 

Herregud

Satt och tittade på ett roligt program...eller ett program som gör skräcködlan till något levande, höll på att dö när jag såg en kvinna som har sräckt sig så illa att det är läskigt att titta på. Hur kan man själv tycka att man är snygg när det ser ut som att någon har strykit henne i ansiktet. Sen är programet helt galet fånigt måste jag säga, kvinnor eller damer som lever i småstäder och ska tydligen vara något i deras städer. 
 
 
 
 
Ja såhär vill man ju inte se ut kanske...
 
Ses ♥

Kalas

Snart smäller det, på lördag har jag tänkt ha en liten fest...som jag säkert redan mumlat om här. Har planerat ett ag eller fixat inköpen. Peter och jag var och handlade lite dricka i helgen och vi får hoppas att det räcker. Jag är ju ett stort fan av champagne så det kommer att bli tre olika sorter. Sen blir det lite annat också. Jag ska göra all mat själv men det känns som jag har det under kontroll ;) Det kommer att bli lite småplock så det ska väl inte vara så svårt... ;)
Annars fyller min svärmor 65 i dag grattis i massor vi firar extra när vi kommer hem till Sverige, jag har dock skickat choklad och blombud :) så jag hoppas det kommer fram.
Har jobbat lite idag rättat lite labrapporter och planerat lite ganska kul eller väldigt kul.
 
Ses ♥