Korsbandet....

Då har det hänt, jag har dragit av troligen det bakre korsbandet i vänster knä.....har peppar peppar aldrig skadat knät någon gång i hela min handbollskarriär och heller inte i skidbacken. Men nu när man har planerat resa ett halvår med mina goa vänner då ska det ske. En liten jä..a tant i backen som bara dök upp och jag fick vejja, min plikt så klart men sen kom en liten snödriva som var omöjlig att parera tydligen så jag stöp och skidorna löste inte ut......och det knäppte till i  hela huvudet...det var en så sjukt konstig känsla i hela kroppen. Det gjorde inte så hemskt ont men lite och jag fick hälp av en dykande Annica som löste ut mina bindningar (tack Annica) och smärtan avtog ganska fort. Jag försökte åka och det gick i två svängar när den tredje kom fick jag lite bakvikt och då var det som att knät var löst bakåt, inte en skön känsla. Ont gjorde det också. Detta var högst upp på Zell och det var bara att ta sig ner åkte i två backar med trasigt knä, inte att rekomendera då det inte gick fort och jag behövde en vakt ovanför mig (tack Rikard) då tyskarna framför allt kör som galningar. Tog mig ner till kabinen och där åkte Cilla ner med mig till byn där sedan Peter hämtade mig och körde mig till sjukan.
Fortsättning följer.....
Ses ♥

Skador

Tanten har skadat sig igen...eller jag försökte skjuta med vänster då jag har ont i min högra arm.....och det skulle jag inte försökt, har inte riktig timimagen :) hur kan man skada sig i magen när man ska skjuta alldeles för sig själv??? känn på den ingen bredvid ingen framför ingen bakom bara du och bollen och så skadar man magen....försök, det går egentligen inte! Men jag kan bara för att jag ska åka till Österrike och Zell am Zee för att åka skidor på lördag. Jag får väl åka pulka....nä, förhoppningsvis så är det ok till på sön om inte så åker jag ialla fall :)

Ses ♥


Denna muskel på högersida gör ont att sträcka, jag lovar!

Båt i Italien...

Nu har jag drömt så där konstigt igen... jag har varit med om båtolyckan i Italien och jag hade Moa och Emil med mig även om Moa var en pojke och att barnen var typ 3 och 5 år gamla... Mor och far var med min mormor och morfar var med samt min moster och morbror...så knas. Egentligen så var det ju en katastrof situation.. det konstiga var att vi var så nära land att jag kunde sätta barnen på en klippa men jag fick ta tillbaka dem för vi var tvungna att ta livbåten som senare visade sig vara en spjälsäng...helt sjukt vi fick sitta i denna spjälsäng massa folk och åka i en tub för att landa i vattnet och när vi landade i vattnet var det så grunt så vi kunde stå ( jag skrattar så tårarna rinner just nu) ni fattar inte hur konstigt det var...och det var en bar vid vattnet som vi tog oss till. Alla överlevde såklart och sen vaknade jag. Sååååå sjuk dröm!! Jag ska nog inte analysera detta för då blir jag nog rädd för mig själv. Nu kom jag på en sak till jag hade alla mina smycken med mig på båten så jag satte på mig allt... undra vad det betyder???

Ses ♥