Sushi

Jag tror att jag är född i fel land ibland. Det är så att jag bara älskar sushi 🍣 allt som har med japansk mat är bara så bra och gott. Det är nyttigt dessutom. Finns helt enkelt bara positiva saker att skriva om sushi. Vi är i Växjö idag och vi bor på hotell, vi var och åt på ett sushiställe som var helt ok men ingen wow-känsla ....det roligaste var när vi skulle gå då undrade tjejen om vi skulle splitta notan....för det första så är vi inte 20 utan varit typ gifta i lika många år samt sen är det alltid killens sak att betala notan 😜 Peter skrattade gott och bad mig betala mitt (157kr) kul!! 
 
 
 
Ses❤️

Bröllop

Jag håller på att packa och att förbereda för att gå på ett bröllop 💗💗det ska bli så härligt och mysigt. Vi åker till Öland i morgon i ottan. Om min älskade man får bestämma så åker vi nog vid 4 på morrrooonnneeennn. Men vi får väl se när vi kommer iväg men tidigt blir det. Det ska även bli som en liten minisemester då vi kommer att stanna i Växjö en natt och sedan till Borgholm där vi kommer spela golf på Ekerum ⛳️ på fredag, det ska ju bli regn och drivis men vad gör väl det. Det ska bli mysigt att bara komma iväg. Moa och Gucci kommer att vara kvar i Belgien och hålla ställningen 😛
 
Ses ❤️

Trött

Jag fattar ingenting....jag är så in i helv... Trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Är trött på morgonen är trött på dagen är trött på kvällen...undra vad det är som händer jag vill vara pigg och glad och så där sprudlande... Men så känner jag mig verkligen inte... Jag vill inte vara en klagokärring men det var som i dag när vi skulle till gymmet var jag så trött att jag nästan hoppade över MEN det gjorde jag inte😀🌸 det blev inte något monsterpass idag men jag körde en timma och känner mig nöjd med det. 
I morse var jag ute i La Hulpe skogen med Johanna och gick det var väldigt mysigt och skönt.
Gucci fick träffa sin kompis Eppie samt en annan söt liten Donna som han älskade 🐶
nu ska jag trycka i mig en kopp kaffe och senare smaka den lemonpie som Moa bakar!
 
 
Min position närmaste halvtimmen 😜
 
Ses ❤️