Advent

I dag ska vi eller jag plocka fram lite adventsmys....känns lite konstigt att julpynta. Det är väldigt mysigt och fint men på ett sätt så är julen för barnen. Eller är det inte? i år är första gången jag inte gör en paketadventskalender till mina barn vilket känns tråkigt. Eller lite hets att göra den och spännande att få reaktion av M och E de sista åren har det varit till bara M. Kanske jag skulle gjort en till Peter 😜 ska i allafall i eftermiddag pynta med ljus och så. 
 
Lite rödmosig efter ansiktsbehandlingen i fredags 
 
Ses ❤️
 
 

SD

Jag bara måste skriva detta...jag vet att några kommer säkert tycka jag e lite knas men jag måste 😱 jag vet att ingen eller iallafalla inte många som vågar erkänna eller på riktigt stå för vad de röstar på. Jag är och kommer alltid att vara en mycket trogen högerväljare då jag har röstat på moderaterna i alla val. Kommer nog alltid att sätta individen före kollektivet om man så säger 😜 nu till min lilla fundering.. Vem är det som röstar på SD jag har med lite snabb huvudräkning räknat ut at 14 personer av 100 röstar på dem och då är det garanterat folk omkring dig. Jag blir inte rädd men väldigt fundersam vilka de kan vara? Vad vi behöver tänka på är att de kommer nog inte att minska deras medgång då det är ett problem att vi tar emot rätt många flyktingar som man inte riktigt vet vart man ska göra av. Självklart ska vi hjälpa dem som kommer men vi måste också ha det väl förberett för dem då de kommer alltså flyktingarna. Och detta har de ju gjort till en hjärtefråga...att man ska hjälpa på plats inte ta emot!! Lyssnade även idag på  Englands premiärministern och han var rätt tydlig när det gäller deras invandring vilket kommer skapa ännu mer osämja i Europa . Herregud!
Det kommer bli intressant om som jag hoppas att det blir omval, hur det kommer att se ut....
 
Ses ❤️

Tråk

Är inne i en tråkperiod när det gäller min kropp och mitt sätt att se på mig själv.....inte bra! Jag tränar som jag ska och tycker att jag äter som jag ska....men jag vill gå ner i vikt igen....har lagt på mig några trivselkilon eller några icke trivselkilon skall jag väl säga som jag vill ta bort. Det klia i mina fingrar och jag vill bara trolla med knäna men det går inte. Jag försöker verkligen att göra rätt....men jag har märkt att när jag inte är fokuserad till 100% så är det riktigt svårt att lyckas eller vad man ska kalla det. Jag blir liksom lite tve, ena dagen vill jag köra utan kolhydrater fast jag vet att jag inte mår bra av det, andra dagen tänker jag att jag ska köra VV men så slutar jag räkna points...osv. Har fått i gång träningen ordentligt nu och har börjat bygga muskler på riktigt igen... Det var ett tag sedan typ sisådär ett år sedan. Och detta gör att kroppen känns egentligen inte tjock men vikten gör inte som jag vill. Ibland får jag nypa mig i armen och ändå vara glad för att jag står här och inte ligger i en kista..... Men jag är liksom aldrig nöjd!!! Kommer säkert inte bli det heller.
 
Längtar tillbaka till Brasilien!
 
 
Ses ❤️