Uppdatering...

Har haft huset fullt i en vecka vilket också betyder ingen dator...trots att man har flera stycken. Men nu har alla åkt och det är tyst och lugnt. Ja, vad har nu hänt denna vecka, jo sonen har tagit studenten. I julas när han bestämt sig för att jag kör ett halvår i Belgien var man lite tveksam om det skulle bli bra, men det har gått fantastiskt bra och han har varit flitig och gjort det han ska och lite till :)))


Såhär fin var Emil på studentdagen :) efter champagnesprutande och bussfärd hade vi mottagning hemma hos familjen Axelsson som tyvärr ska flytta i dagarna :((( men vi kommer att ses ändå det vet jag.
Såhär fin var buffèn när det började och jag och Birgitta fixade i köket hela tiden och herrarna serverade champagne i mängder. Det blev mycket lyckat och alla var nöjda!
Senare på kvällen gick de unga ut och vi drack lite mer vin....
Lördagen var vigd för lite shopping och förberedelser för balen som gick av stapeln inne i Bryssel. Alla gjorde sig i ordning och blev så fina.Fördrink uppe i Skybaren på Hillton eller The Hotell som det heter nu. Maten var bra och vinet lika så. Det hölls ett fantastiskt tal om Emil som jag hoppas kunna lägga in senare.

Ses♥

Hotell Zara <3

Ja, då ska snart mitt lilla hus förvandlas till ett hotell :)) idag flyttar första gästen in, nämligen min syster hon och Moa kommer från Spanien om en stund. Taxi Zara ska snart hämta;) men de ska få hjälpa till för när vi kommer hem så ska det bäddas för i morgon checkar nämligen 9 personer till in på Hotellet... att vi kommer äta, sova och ha det bra det är inget problem alla kommer få dra sitt strå till stacken ;)) men hur ska det gå med toaletterna.....ni som läst tidigare vet ju att jag ibland får agera rörmokare ,) men en familj på 13 är väl inget konstigt, vi får väl åka till Mc donalds om det kör i hop sig :)) I går var jag och handlade mat till alla...fick åka hem och åka en gång till då det inte fick plats i min lilla bil, helt galet :)) Handdukar och lakan tror jag finns till alla eller jag vet att det finns men...man kan inte få ny varje dag det får jag berätta när vi går igenom reglerna.....

Ses ♥

Sjung om studentens lyckliga dar...

Idag för 20 år sedan tog jag studenten...att det gått 20 år är helt sjukt det känns som att det var igår och inte så länge sedan. Sedan är det så att sonen tar studenten på fredag så det är lite speciellt :) Jag kommer ihåg att vi var hemma hos Catrin och hade champagnefrukost med jordgubbar och allt. Jag min klant tappade en jordgubbe på min vita klänning...drama, men det fixade sig :) Efter det var det lunch på Torvalla, landgång eller något liknande. Mottagning hemma på Pusshagen och senare fest hela natten. Det var en rolig tid och nu några år senare så är det en konstig men härlig känsla att vara 20 år äldre men inte känna sig så gammal, jag undrar om det är positivt eller negativt egentligen :))

Ses ♥