Höst

Vilken höst vi har, mycket mild och solig👏🏼👏🏼 kan inte minnas att det varit riktigt regnigt ännu🤩 dock har det varit mycket dimma och det gör att det blir fuktigt.
(null)
Härlig utsikt med spegelblankt hav👌🏻 själv har jag en önskan och det är att få gå en lååång promenad med en go bok i lurarna ❤️ eller kanske gå en golfrunda men det vet jag ju att jag inte kan göra på en tid framöver. Allt går bra med läkningen och jag har börjat att cykla så smått på min fina röda träningscykel 🚴🏼‍♀️. 
På tisdag skall jag på återbesök till läkaren som opererade mig 🥇🥇 har en del frågor om min framtida golf och Skidkarriär....ska jag satsa eller ska jag bara ta det lugnt och fortsätta som jag gör 🤣🤣🤣🤪🤪 hade ju tänkt sluta jobba och bli proffs och så kom denna knäskada som ett brev på posten😳😳😍😍 skojade lite skall kolla när jag kan börja styrketräna för kommande skidresa och nästa golfsäsong.
Tänkte nu cykla i hela 15 min och sedan göra sjukgymnastik....boring.....men det måste göras. Sen ska jag gå ut en sväng få lite kall höstluft i lungorna.🍃🍂🍁
(null)


Ses ❤️Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: