Sjukskriven

Herregud...jag är sjukskriven denna vecka efter operationen....som vanligt hade jag tänkt vara på jobbet i måndags men insåg ganska snart att det kommer inte att gå....mitt knä känns ganska bra men det gick inte att jobba....
(null)
Har nu i dagarna rehabbat och gått små promenader. 
Jag har endast varit sjukskriven två gånger i mitt liv...och det var när jag hade min varböld i magen och opererades akut och var nära döden. Då var jag sjukskriven några veckor, sen den andra gången var när jag fick tarmvred i sviterna av den första sjukdomen. 
Jag hatar att vara hemma när hjärnans är frisk men inte kroppen.

(null)
Idag har jag duschat, bara en sådan sak....det är lite obehagligt att duscha med de där padsen som sitter på stygnen på knät. Jag fick panikångest den gången jag skulle duscha första gången efter jag hade opererat magen...alltså jag hade då massor med stygn och det var mycket större men jag fick en sådan obehagskänsla när jag skulle duscha första gången att jag fick panik och bara kunde inte....Peter fick hjälpa mig att lägga mig på golvet och att andas ordentligt, panikångest delux😨...den gången duschade jag inte men senare efter några försök gick det 🤕🤕😳😳 så illa var det inte denna gång men jag duschade med öppen dörr.
Nu ska jag gå och kissa, det gäller att hasa på i tid så det inte sker en olycka påvägen.
Ses❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: